LFB
Gustave Eiffel Francia Óvoda Általános Iskola és Gimnázium

« Összetartozás az iskolában és a társadalomban» közösségi nap

Kedves Szülők !

A Diáktanács tagjai –tanulók és tanárok- elhatároztuk, hogy « Összetartozás az iskolában és a társadalomban» címmel közösségi napot szervezünk április 18-án, szerdán a felsőtagozat és a gimnázium évfolyamai számára azért, hogy felhívjuk a figyelmet az « egymás mellett élés » fontosságára.

Szerintünk fontos, hogy a diákok jól érezzék magukat az iskolai közösségben, illetve, hogy különböző életkoruk, nemzetiségük és nemük ellenére megtanulják megismerni és tisztelni egymást.

Erre a napra – végzős diákok és az iskola önként jelentkező dolgozói által vezetett - változatos művészeti műhelyekkel készülünk,  mint például : tánc, színház, rajz vagy ének. A téma minden esetben az összetartozás, a tisztelet, az elfogadás és a bántalmazás lesz.

Arra törekszünk, hogy ez a napon párbeszéd alakuljon ki a különböző osztályba járó diákok és tanárok között. Reméljük, támogatják nevelő szándékú kezdeményezésünket. Meggyőződésünk, hogy gyermekeik kölcsönös tisztelettel, jó hangulatban és hasznosan töltik majd el ezt a napot az iskolában.

Az LFGEB Diáktanácsa