LFB
Gustave Eiffel Francia Óvoda Általános Iskola és Gimnázium

"Szülők kávészünete"

Kedves Szülők!

 

Intézményünk, mint minden más intézmény olyan gyermekeket is fogad, akiknek különleges elbánásra van szükségük. Szeretnénk ezeknek a gyermekeknek a szüleit is támogatni. Hogyha Ön egy olyan gyermeknek a szülője, akinek tanulási vagy viselkedési problémája van, esetleg az átlagostól kiemelkedő képességekkel vagy valamilyen fogyatékossággal bír, akkor javasoljuk, hogy csatlakozzon hozzánk, és találkozzunk egy első alkalommal 2017. november 20-án, hétfőn 17h15-kor az APE termében.

Szeretnénk, hogy ez a találkozás a kölcsönös segítségnyújtás jegyében, a praktikus információk megosztásával teljen. Továbbá igyekezni fogunk „A szülők kávészünete” elnevezésű találkozót havi rendszerességgel megszervezni az egyéni igények figyelembevételével. Mindeközben azon fogunk munkálkodni, hogy az Önök gyermeke kiteljesedhessen.

Megköszönjünk, ha a Google forme-ot használva feliratkozik a rendezvényünkre: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdXfShWZ1r-o9K1Te8ax1gqRWS8hpoVltsDxuNv6J4GkbKIJA/viewform?c=0&w=1

http://lfb.hu/uploads/document/Accompagnement_des_%C3%A9l%C3%A8ves_%C3%A0_besoin_%C3%A9ducatifs_particuliers_HU.docx

 

Julia Peretti szülő

Boér Zsuzsa logopédus