LFB
Gustave Eiffel Francia Óvoda Általános Iskola és Gimnázium

Fenntartható fejlődés az LFGEB-ben

Az emberiség élete egyértelműen veszélyben van életvitelünk, fogyasztási szokásaink miatt…

 

A Budapesti Francia Iskola szeretne válaszolni erre a felhívásra egy iskolai projekt keretében. Közös célunk, hogy az egész nevelői közösséget mobilizáljuk, és ennek, kedves szülők, Önök is részesei.

Iskolaként kötelességünknek érezzük a fiatalok felvilágosítását, hogy módjuk nyíljon saját jövőjük formálására. Szeretnénk csatlakozni egy ismert francia youtubeur kezdeményezéséhez, aki egy klippen keresztül magyarázza el, min, és főleg hogyan kell változtatni.

https://www.youtube.com/watch?v=YfbIwsVDIJs

Minden héten egy-egy célkitűzést próbálunk megvalósítani, ez egy kihívás lesz a gyerekek, az iskola személyzete és az Önök számára is; az újabb kihívásokat hetente közöljük majd a gyerekekkel. Az iskola Facebook oldalán is informálódhatnak erről a témáról.

Ha mindenki változtat egyes szokásain, akkor együtt jó példát mutathatunk a felnövő generációnak, és talán elháríthatjuk azokat a veszélyeket, amik Földünket és gyerekeinket fenyegetik.

Tartsanak velünk és segítsék gyermeküket ebben a nagyszerű akcióban!

A kutatók szerint, mi vagyunk az utolsó generáció, amely még befolyàsolhatja a jövőt. Mi még megváltoztathatjuk a világot,

merjünk lépni!