LFB
Gustave Eiffel Francia Óvoda Általános Iskola és Gimnázium

Regionális találkozó Zsámbékon 2017 április

A Budapesti Fesztivál Zenekar által szervezett TérTáncKoncert 2017-es eseményére való felkészülés keretén belül került megrendezésre április 10-én, Zsámbékon a regionális találkozó .

"Egy 13 órás Budapesten át vezető út után megérkeztünk Zsámbékra, ahol egy különböző korú, különböző iskolákból érkezett diákokkal teli terem fogadott bennünket. Nehány bemelegitő gyakorlat után elkezdtünk táncolni, hogy felelevenítsük együtt a koreográfiát, amit kis csoportokban már megtanultunk. Pár kijavított hibától eltekintve, meglepett az azonnal kialakult szinkronicitás, a lépések egysége, melyek azonnal megteremtettek a csoporthoz és közösséghez tartozás érzetét. A próba után a nemzeti zenekar  ütőse, zongoristája, fuvolistája és nagybőgőse előadott nekünk néhány művet. Ez az első nap alapozta meg azt a felejthetetlennek ígérkező előadást, amely júniusban lesz látható és melyet kár lenne kihagyni"

Yanne Le Flohic 

Résztvevők : ANDOR Panni, CLAY Yiliya, DUSART Elise, KHRAMCHENKO Denis, LE FLOHIC Yanne, LONGWORTH Nicole, OLÁH Maja, RAULIN William, LIN Ming An és BYUMA Salomon