LFB
Gustave Eiffel Francia Óvoda Általános Iskola és Gimnázium

Bizottságok / tanácsok

- A 2016. március 29-i Intézményi Tanács ülésének jegyzőkönyve: http://www.lfb.hu/uploads/files/PV du CE du 29_03_15 HU Site.pdf
 
- A MENZA BIZOTTSÁG ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE 2016. január 15: http://www.lfb.hu/uploads/files/CR commission cantine 15_01_2016 HU.pdf
 
- A 2015. DECEMBER 15-I INTÉZMÉNYI TANÁCS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE: http://www.lfb.hu/uploads/files/CR CE 2 20152016 HU.pdf
 
 
Intéményi tanacs
Mme Myrima GRACE
M. Pierre RUMEAU
Mme Rita SZABO
M. Guillaume DARNIL
Mme Stéphanie GAY
M. Pierre SAUTRIOT
 
Iskolatanacs
M. Pierre RUMEAU
Mme Anna BEURTHERET
M. Jean-Pierre ROUGUET
Mme Adèle DELELANFRANCHI
Mme Frantzeska MICHALOPOULOS
Mme Caroline GARNIER
Mme Agnieszka BOFFY
Mme Judit DARNIL
Mme Dalia GROS
Mme Sophie OUDEARD
Mme Anita SZABO
Mme Carine FAURY
Mme Svetlana OLIVIER
Mme Barbara PUCCIARELLI

 

INTÉZMÉNYI TANÁCS

A tagok szavaznak  az intézmény pedagógiai tervéről, a belső szabályzatról, a tanítási rendről, a pályaválasztással kapcsolatos lehetőségek szervezéséről,  a továbbképzésekről.

Véleményt nyilvánítanak a munkavállalók számáról (a tanárok számáról), a pedagógiai struktúráról (osztályok száma), a sportkörök, klubok működéséről, a higiéniai és biztonsági kérdésekről, a munkavégzés feltételeiről, a szülők tájékoztatásáról, az étkeztetésről, a sérült tanulók fogadásáról és az iskolai utazásokról.

Tájékoztatást kapnak a költségvetésről (a kiadások és bevételek várható éves szintjéről) és a pénzügyi mérlegről (a pénzügyi működés éves mérlegéről).

3 megválasztott szülő

ISKOLATANÁCS

Az iskolatanács véleményt formál a pedagógiai struktúráról (osztályok száma), a tanév rendjéről, az iskola pedagógiai tervéről, a diákok higiéniájáról, egészségéről, biztonságáról, a speciális igényű diákok fogadásának feltételeiről, a szülők tájékoztatásának módozatairól, az iskola környezethez való alkalmazkodásáról. 

15 megválasztott szülő

DIÁKTANÁCS

A Diáktanács véleményét kérik az iskolaidő megszervezéséről, a belső szabályzatról, az étkeztetéssel kapcsolatos kérdésekről, az egyéni munka módozatairól, a nyelvi és kulturális csereprogramokról, a pályaválasztással, higiéniai, egészségügyi és biztonsági kérdésekkel kapcsolatos információkról, a gimnazistáknak fenntartott termek berendezéséről, a sportesemények szervezéséről.  

3 önkéntes felnőtt

HIGIÉNIAI ÉS BIZTONSÁGI BIZOTTSÁG

A higiéniai és biztonsági bizottság feladata a mentális és fizikai egészségvédelem elősegítése, csakúgy, mint a karbantartók munkavégzés közbeni biztonságának kérdése, valamint a munkavégzés feltételeinek javítása.

2 szülő

FEGYELMI BIZOTTSÁG

A bizottság tagjai, mind a munkatársak, mind a szülők illetve diákok az Intézményi tanács rendes és helyettes tagjai közül kerülnek kiválasztásra.

A fegyelmi bizottság által meghozott szankciók megfelelnek az általános érvényű helyi szabályoknak.

2 szülő

NEVELÉSI BIZOTTSÁG

A munkatársak, szülők és diákok képviselői nem kizárólag az intézményi tanácsba megválasztott képviselők lehetnek.

A nevelési bizottság nem hoz szankciókat, célja, hogy a diák tudatában legyen tettének és formális kötelezettségvállalást tegyen. 

1 szülő

ÉTKEZTETÉSI BIZOTTSÁG

Az étkezési bizottság az iskolában ebédelő diákok étkezési feltételeivel foglalkozik ( környezet, az ételek minősége, változatosság…).

A bizottság nem szabályozó testület, így tagjai nem feltétlenül az intézményi tanács választott képviselői.

2 szülő