LFB
Gustave Eiffel Francia Óvoda Általános Iskola és Gimnázium

Egyéb

 • A könyvtárban láttuk a Télapót!
 • Látogatás az Osztrák Iskolában
 • Női Kézilabda Európa-bajnokság 2018

  Női Kézilabda Európa-bajnokság 2018

  2018. november 29-től december 16-ig Franciaország ad otthont a Női Kézilabda Európa-bajnokságnak. A "Horizon 2024" projekt keretében, mely jelentős sporteseményekhez kapcsolódó pedagógiai program, 4 fiatal újságíróból álló csapatunk betekinthetett a bajnokság kulisszái mögé...

  Bővebben
 • Első színházi találkozás LF ROME - LF Budapest

  Első színházi találkozás LF ROME - LF Budapest

  2018. május 11-én és 12-én került sor az első színházi találkozóra a római- és a budapesti Francia Gimnáziumok között. A 11 fiatal olasz színész és a 9 LFGEB-s szereplő találkozójának alkalmából lehetőségük nyílt a diákoknak megmutatni művészi adottságaikat az Andrea és Dalila (Róma), illetve a Florian és Gaële (Budapest) által rendezett előadások keretein belül. Péntek délután a diákok különböző improvizációs színpadi technikákat gyakoroltak. Ezekkel az új technikákkal már szombat reggel a budai Várnegyedben meg lepték az arrajáró közönséget. Mind a két csapat színvonalas műsort készített péntek estére és ezzel sok néző előtt arattak sikert.
  Ezek a találkozások kitűnő, a fejlődést elősegítő, nyugodt szellemben zajlottak. A diákok ugyan mind fáradtan tértek haza, ugyanakkor boldogan, intenzív és szép élményekkel a szívükben.
  Tekintettel a projekt sikerére, a jövőben is várhatók hasonló élmények !

  Bővebben
 • Palmes académiques remises à M. Chiquet