LFB
Gustave Eiffel Francia Óvoda Általános Iskola és Gimnázium

Igazgatói bevezető

 
 
Tisztelt Szülők!  Kedves Gyerekek!
 
Köszönjük, hogy a Budapesti Gustave Eiffel Francia Iskola (L.F.G.E.B.) választásával Önök bizalmat szavaznak a Külföldi Francia Oktatás Hivatalának (A.E.F.E.) hálózatához tartozó 494 intézmény egyikének. A hálózat intézményei 330.000 tanulót fogadnak a világ több mint 135 országában. A Budapesti Francia Iskolában – ahova közel 40 különböző ország diákjai járnak - a francia, a magyar és az egyéb nemzetiségű családokat és diákokat nap, mint nap minőségi, „francia”  oktatás várja az óvodától  a gimnáziumig. Tanáraink, akik többsége a francia és a magyar oktatási minisztériumok által akkreditált oktatók, személyre szabott és gyermekközpontú módszerekkel tanítják a diákokat.
Intézményünk hírneve a világos célkitűzéseknek köszönhető és olyan közös értékeken alapszik, mint az:
 
- Állandóság: kiválóság a nyelvoktatás területén – kompetencia alapú differenciált nyelvoktatás megvalósításával.
- Ambíció: olyan fiatalok felelősségteljes állampolgárrá nevelése, akik tisztelik saját és a mások kultúráját, és nyitottak a fogadó ország és annak oktatása felé. 
- Elkötelezettség: a tanulók számára lehetővé tenni, hogy tudásukhoz és tehetségükhöz mérten választhassanak tantárgyakat és szakosodhassanak.
 
Erősségeink közé tartozik többek között a kitűnő vizsgaeredmények (100% siker az érettségi és brevet vizsgák során), az iskolánkba érkező új tanulók beilleszkedésének elismerten jó elősegítése, és az egyéni igényeket figyelembe vevő oktatás. Reméljük, hogy akár szülőként, akár tanulóként kedvet kaptak ahhoz, hogy csatlakozzanak Önök is az „LFGEB lendületéhez”!
Köszönjük, hogy felkeresték iskolánkat. Weboldalunk további értékes információkat tartalmaz, amelyek választ adnak az intézményünkkel kapcsolatos kérdéseikre. Természetesen személyesen is állunk rendelkezésükre. 
 
Szívélyes üdvözlettel:
 
Joël Flouder
A Budapesti Gustave Eiffel Francia Iskola intézményvezető igazgatója