LFB
Gustave Eiffel Francia Óvoda Általános Iskola és Gimnázium

Beiratkozás a következő tanévre

A 2017/2018-as tanévre vonatkozó jelentkezési időszak 2017. február 1-től február 15-ig tart.

A 2017/2018-as tanévben a 2014-ben (óvodai kiscsoport) és a 2012-ben (óvodai nagycsoport) született gyermekek felvételére nyílik lehetőség. Minden más évfolyamon a felvétel a szabad helyek számának függvényében lehetséges.

A jelentkezés menete a franciául nem beszélő gyermekek számára

1.       A szülők kitöltenek és leadnak egy jelentkezési lapot a nyílt napon, vagy az iskola honlapján.

2.       Az intézmény időpontot egyeztet a szülőkkel, hogy a gyermek részt vegyen egy az évfolyamának megfelelő szintfelmérőn. A teszt alkalmával kötelezően leadandó dokumentumok: 1. Pedagógia szakvélemény; 2. Iskolaérettségi igazolás /óvodai szakvélemény az 1. osztályba történő jelentkezésnél; 3. Ellenőrző füzet;  4. Két utolsó bizonyítvány; 5. Fénykép

3.       A szintfelmérő teszt ideje alatt a szülők egy kérdőívet töltenek ki, megjelölve milyen motivációk alapján választották a Francia iskolát.

4.       Amennyiben a teszt sikeres eredménnyel zárul és, amennyiben van szabad férőhely az adott évfolyamon, a gyermek tavasszal részt vesz egy INGYENES és KÖTELEZŐ francia nyelvtanfolyamon (pontos információkat a későbbiekben küldünk).

5.       A gyermek felvétele KIZÁRÓLAG a hiánytalan jelentkezési dosszié leadása és az első beiratkozási díj befizetése után válik érvényessé.

Jelentkezési lap :

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Kapcsolódó tartalmak