LFB
Gustave Eiffel Francia Óvoda Általános Iskola és Gimnázium

Biztosítás

Biztosítás

A Budapesti Gustave Eiffel Francia Iskola minden évben nemzetközi iskolai biztosítási szerződést köt a C.G.E.A társasággal, amely több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik, és kiemelt partnere a Külföldi Francia Oktatás Hivatalának (AEFE) illetve a külföldi francia iskoláknak.

Ez a biztosítás kiterjed a különböző iskolai tevékenységekre, a szakkörökre, illetve a magyarországi és külföldi iskolai utazásokra.

Vonatkozik a személyi és az anyagi károkra, amelyek az előbb felsorolt tevékenységekkel összefüggésben következnek be, és emellett magában foglal a diákok részére egy személyes felelősségbiztosítást is.

Tehát amennyiben egy biztosított (diák vagy tanár) balesetet szenved, a biztosító megtéríti a gyógyszerek és a kezelés díját, úgymint az orvosi, sebészeti, gyógyászati, kórházi vagy elsősegély-nyújtási költségeket, a különböző társadalombiztosítási és egyéb egészségbiztosítási szervek által történt levonások után maradt fizetendő összeget a táblázatban megjelölt mértékig. A biztosító hasonlóképpen jár el a másnak okozott károk esetében is.

Az egyéb személyes biztosítások hiányában, a visszatérítés alapja a felmerült költségek 50%-a, a biztosíték felső határáig.