LFB
Gustave Eiffel Francia Óvoda Általános Iskola és Gimnázium

Iskolai étkeztetés

 

 

Az LFB menzáján az étkeztetést már 10 éve az EUREST Kft. biztosítja.
 
A 70 leányvállalatot számláló EUREST Étteremüzemeltető Kft. 20 éve van jelen Magyarországon. Napi 25 000 – 30 000 fő közé tehető azon személyek száma, akik az általuk üzemeltetett éttermekben étkeznek és csaknem 100 ezren vannak azok, akik a cég szolgáltatásait rendszeresen igénybe veszik munkahelyükön, kórházakban, oktatási és szociális intézményekben. 
 
A kimondottan iskolai étkeztetésre szabott „Sulirest” programunk elsődleges és legfontosabb elve a kiegyensúlyozott étrend. Az EUREST a menük összeállításakor mindig figyelembe veszi úgy az ÁNTSZ (Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat) előírásait, mint az előírt napi kalóriabevitel mértékét, vagy a szükséges változatosságot. Minden nap másféle hús kerül a tányérokba: disznó, marha, szárnyas, pulyka, hal, mellé köret, pl. zöldségköret, tojásmentes tészta, burgonya, rizs, mind részben biológiai eredetű hozzávalókból. Menüjeink a főétel mellett kivétel nélkül minden alkalommal tartalmaznak zöld salátát vagy levest, sajtot és desszertet. Ez utóbbi gyakran házilag készült édesség, mint például a málnahab tejszínhabbal, a gyümölcsjoghurtok vagy a sütemények.
 
Szolgáltatásainkat szezonális akciókkal, programokkal színesítjük. Ilyen például a „Csoki-szökőkút”, az „Óriás-palacsinta”, a „Mexikói-nap”, a „Narancsfacsaró” vagy az „Ízek-hete” program, amelyek az Iskola kezdeményezésére kerülnek megrendezésre.
 
Az étkeztetéssel kapcsolatos információkat a szülők is nyomon kísérhetik a hetente frissítésre kerülő menü kiírások segítségével, amelyeket a honlapunkon találnak meg.
 
Elérhetőség:
Szeitl Szilvia
Tel: +36 1 274-7258 (8-12 óráig)    
francia@eurest.hu