LFB
Gustave Eiffel Francia Óvoda Általános Iskola és Gimnázium

Felső tagozat, gimnázium

 

A taneszközöket a családoknak kell beszerezni. A Magyarországon kapható füzetek, dossziék, kockás 
lapok megfelelőek.  Célszerű tartalékolni néhány dupla A4-es franciakockás lapot. 
 
A 6.-9. osztályokban a könyveket az intézmény biztosítja 15 000 Ft-os kaució ellenében. Ezt az összeget a 9. osztály  végén, illetve a tanuló iskolánkból történő távozása esetén visszafizetjük, amennyiben minden könyvet jó állapotban kapunk vissza. A könyvek megrongála vagy elvesztése esetén a könyveket ki kell fizetni. Amennyiben ez nem teljesül, a diák nem kaphat új könyvet. A munkafüzeteket az intézmény biztosítja, de költségük a családokat terheli. 
Az egyéb taneszközöket (füzetek, tollak, ceruzák, radír...) a családoknak kell beszerezniük. 
 
A 10-12. osztályokban a könyveket a családoknak kell beszerezni. A tankönyvlistát megtalálják az iskolánkban és az intézmény honlapján.  
A gimnazista diákok (10.-12. osztály) részére szükséges beszerezni egy CASIO GRAPH 35+E típusú számológépet Franciaországból, vagy egy CASIO FX9860 típusút Magyarországról. A felső tagozatos diákok(6.-9. osztály) részére szükséges beszerezni egy CASIO FX 92 collège számológépet Franciaországból vagy egy CASIO FX82 vagy FX85 vagy FX350 Magyarországról. 
A dolgozatírások éves rendjét a diákok szeptember első napjaiban kapják meg az osztályfőnököktől. (ez csak a végzős és a 11.-es diákokat érinti.) 
 
Lehetőség van kiegészítő távoktatásban (CNED) részt venni, ennek költsége a családokat terheli. A jelentkezéseket a nevelési tanácsadónál kell leadni.