Gustave Eiffel Francia Óvoda,
Általános Iskola és Gimnázium

Gustave Eiffel Francia Óvoda,
Általános Iskola és Gimnázium

AZ LFGEB egy igazi oktatási eszme...

Intézményünk célja, a fiatal francia, magyar vagy más nemzetiségű gyermekek egyenrangú fogadása. Minden korosztály számára értékek sokszínűségét oktatjuk, így nevelve a jövő állampolgárait. A végső közös cél pedig mindenki számára: az érettségi megszerzése a lehető legjobb feltételek között és egy jól előkészített, átgondolt, és így nyerő pályaválasztás!

Iskolánk számokban : Több, mint

40 ország állampolgárai
55 éves jelenlét Budapesten
750 diák 3-tól 18 éves korig
60 pedagógus

Idegen nyelvek a tanulás központjában

Célunk minden korosztály számára, és minden idegen nyelv esetében (francia, magyar, angol, német, spanyol) egy progresszív, optimális képzés biztosítása. Ez egyrészt a különböző tudásszintek figyelembe vételén alapul tanításon, másrészt pedig – a családokkal egyetértésben – a külső intézmények (DELF’ és DELF franciából, Cambridge angolból, a Goethe Intézet Zertifikat-ja német nyelvből, és a Cervantes Intézet DELE vizsgája spanyolból) által hitelesített bizonyítványokon alapul.

Legutóbbi híreink

Nyílt Nap

Nyílt Nap

Nyílt Napokat szervezünk 2022. január 28-án, pénteken és január 29-én, szombaton. 2022. január 28-án, pénteken 17h30-kor részt vehetnek webináriumunkon, ahol megismerkedhetnek sokszínű, toleráns és magas színvonalú intézményünkkel. Az iskola vezetői bemutatják az LFGEB működését és sajátosságait, kollégáink pedig válaszolnak majd a kérdéseikre.Jelentkezés a webináriumra 2022. január 29-én, szombaton kis létszámú csoportokban iskolalátogatást szervezünk. Ezek a [...]

Olvassa tovább

2022. január 8.
Módosított teendők COVID-19 megbetegedés esetén

Módosított teendők COVID-19 megbetegedés esetén

Kedves Szülők! Íme a COVID-19 megbetegedés esetén alkalmazandó új eljárásrend, amely 2022. január 17-től van érvényben, figyelembe véve az EMMI 2022. január 14-i levelét (N°VIII/2769-1/2022/KOHAT) és módosított intézkedési tervét. Amennyiben gyermeke COVID-19 tesztje pozitív, kérjük, az alábbiak szerint járjon el. -Haladéktalanul értesíteni kell erről az intézményt a következő email címen: direction@lfb.hu. Gyermeküknek 7 [...]

Olvassa tovább

2021. december 14.

Közelgő események


Nyílt Nap - webinárium

2022. január 28.

Igazgatói köszöntő

Hölgyeim és Uraim,

kedves szülők és diákok!

Szeretettel üdvözlöm Önöket a Budapesti Gustave Eiffel Francia Iskolában. Az iskola a franciaországi Oktatási, Ifjúsági és Sportminisztérium által akkreditált intézmény és tagja a Francia Külföldi Oktatás Hivatala világszerte 535 intézményből álló hálózatának.

Az oktatást franciául biztosítjuk, a francia oktatási minisztérium tantervére alapozva. Diákjainkat ezen rendszer vizsgáira, a brevet-re és az érettségire készítjük fel.

Történelmünknek és jellegzetességünknek köszönhetően nagy hangsúlyt fektetünk a nyelvek Olvassa tovább

Pedagógiai célunk, hogy diákjainkkal megismertessük a francia kultúrát és annak értékeit .

Óvoda

Alsó tagozat

Felső tagozat

Gimnázium

Pályaválasztás

Öregdiákok

Szülői Egyesület