Gustave Eiffel Francia Óvoda,
Általános Iskola és Gimnázium

Gustave Eiffel Francia Óvoda,
Általános Iskola és Gimnázium

AZ LFGEB egy igazi oktatási eszme...

Intézményünk célja, a fiatal francia, magyar vagy más nemzetiségű gyermekek egyenrangú fogadása. Minden korosztály számára értékek sokszínűségét oktatjuk, így nevelve a jövő állampolgárait. A végső közös cél pedig mindenki számára: az érettségi megszerzése a lehető legjobb feltételek között és egy jól előkészített, átgondolt, és így nyerő pályaválasztás!

Iskolánk számokban : Több, mint

40 ország állampolgárai
55 éves jelenlét Budapesten
750 diák 3-tól 18 éves korig
60 pedagógus

Idegen nyelvek a tanulás központjában

Célunk minden korosztály számára, és minden idegen nyelv esetében (francia, magyar, angol, német, spanyol) egy progresszív, optimális képzés biztosítása. Ez egyrészt a különböző tudásszintek figyelembe vételén alapul tanításon, másrészt pedig – a családokkal egyetértésben – a külső intézmények (DELF’ és DELF franciából, Cambridge angolból, a Goethe Intézet Zertifikat-ja német nyelvből, és a Cervantes Intézet DELE vizsgája spanyolból) által hitelesített bizonyítványokon alapul.

Legutóbbi híreink

FELSŐ TAGOZAT, GIMNÁZIUM: Szülői értekezlet

FELSŐ TAGOZAT, GIMNÁZIUM: Szülői értekezlet

Tisztelt Hölgyem, Uram, kedves Szülők! Várjuk Önöket a gyermekük osztályfőnökével való szülői értekezletre az alábbiak szerint: 9. (3°), 10. (2°) és 11. (1°) osztályok: 2023. szeptember 25. hétfő [...]

Olvassa tovább

2023. szeptember 7.
ÓVODA, ALSÓ TAGOZAT: Szülői értekezletek

ÓVODA, ALSÓ TAGOZAT: Szülői értekezletek

Tisztelt Hölgyem, Uram! Lentebb találják a szülői értekezletek időpontját: Óvoda: Kiscsoport, középső csoport, nagycsoport: 2023. szeptember 11. hétfő 14h15 az ebédlőben, majd a csoportszobákban. Alsó tagozat: CPa, CPb, CPc: 2023. [...]

Olvassa tovább

2023. szeptember 6.

Közelgő események


Igazgatói köszöntő

Hölgyeim és Uraim,

kedves szülők és diákok!

Szeretettel üdvözlöm Önöket a Budapesti Gustave Eiffel Francia Iskolában. Az iskola a franciaországi Oktatási, Ifjúsági és Sportminisztérium által akkreditált intézmény és tagja a Francia Külföldi Oktatás Hivatala világszerte 535 intézményből álló hálózatának.

Az oktatást franciául biztosítjuk, a francia oktatási minisztérium tantervére alapozva. Diákjainkat ezen rendszer vizsgáira, a brevet-re és az érettségire készítjük fel.

Történelmünknek és jellegzetességünknek köszönhetően nagy hangsúlyt fektetünk a nyelvek Olvassa tovább

Pedagógiai célunk, hogy diákjainkkal megismertessük a francia kultúrát és annak értékeit .

Óvoda

Alsó tagozat

Felső tagozat

Gimnázium

Pályaválasztás

Öregdiákok

Szülői Egyesület