A kötelező iskolai tanítás után is az iskolában maradhatnak a diákok.

Tanévkezdéskor beiratkozhatnak gyermekfelügyeletre, tanulószobára vagy különböző szakkörökre (művészeti, sport, stb…)

Óvoda:

Lehetőség van a diákok felügyeletére hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken 14 órától, szerdán pedig 12 órától.

A beiratkozás az egész évre vonatkozik, az igénybevétel gyakoriságát a szülők előre határozzák meg. (beiratkozás minden tanév elején)

A tanulókra az óvodai dajkák vigyáznak, akik jól ismerik őket, hiszen napközben a csoportokban dolgoznak.

Amennyiben a diák a tanév közben érkezik az iskolába, beiratkozásra a szabad helyek függvényében van lehetőség. Kérjük, ebben az esetben forduljon az általános iskolai titkársághoz: primaire[@]lfb.hu!


Alsó tagozat:

Gyermekfelügyelet:

Minden nap 14 órától (szerdán 13 órától)működik, a beiratkozás az egész évre vonatkozik, az igénybevétel gyakoriságát a szülők előre határozzák meg. (beiratkozás minden tanév elején)

1. osztályban (CP): a gyermekfelügyelet ezen évfolyamon kötelezően magába foglalja a házi feladatok elkészítését, miután egy kicsit játszanak a diákok.

Tanulószoba:

2. (CE1) -5. (CM2) osztályos diákok részére, 14 órakor, a délutáni szünet után a tanulók csatlakoznak tanulószobai csoportjukhoz, és elkészítik házi feladataikat. Ez a foglakozás elősegíti, hogy megtanulják idejük beosztását, és egyre önállóbbá válnak a házi feladatok elkészítésében.

A diákokkal pedagógusok vagy megfelelő tapasztalattal rendelkező felnőttek foglalkoznak.

A beiratkozás az egész évre vonatkozik és a tanév elején kerül rá sor.

Év közbeni beiratkozásra itt is csak a szabad helyek függvényében van lehetőség. Kérjük, forduljon az általános iskolai titkársághoz: primaire[@]lfb.hu!

Hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken 14 órától, szerdán pedig 13 órától szakköröket kínálunk óvodásoknak és alsó tagozatos diákoknak.

A szakköröket vagy az óvodásoknak, vagy az alsó tagozatos tanulóknak hirdetjük meg.

A kínálat változatos, vannak művészeti, nyelvi, sport szakkörök és tapasztalattal rendelkező személyek vezetik azokat. A szakkörök kis létszámú csoportokban működnek.

A beiratkozásra 2021. szeptember 6. hétfő 17h00 és 2021. szeptember 13. hétfő 8h00 között kerül sor az Eduka felületen keresztül.

Szakkörök leírása - óvoda

Szakkörök leírása - alsó tagozat

Szakkörök órarendje 2021/2022

Amennyiben a diák a tanév közben érkezik az iskolába, beiratkozásra a szabad helyek függvényében van lehetőség. Kérjük, ebben az esetben forduljon az általános iskolai titkársághoz: primaire@lfb.hu!

Az LFGEB Diáksportkörének célja, hogy meghosszabbítsa a testnevelés órákat, mind a sporttevékenységek, mind a társas élet tanulásának vonatkozásában. A testnevelő tanárok vezetésével minden tanév elején meghatározzák azokat a sporttevékenységeket, amelyeket az önkéntes diákok együtt gyakorolhatnak.

A teljesség igénye nélkül, például lehet vívni, tollaslabdázni, cirkuszművészetet tanulni, vagy kézilabdázni... A foglalkozásokra napközben vagy a tanítás végén kerül sor. A Diáksportkör lehetővé teszi a felső tagozatos és gimnazista diákok részére, hogy gyakorolják a híres mondást, miszerint: "Ép testben ép lélek."

Tájékoztató - 2021/2022-es tanév


Felelősök: Mme CADOR, M. KERESZTESI, M. VALAT

A testnevelés oktatás bemutatása