Óvoda:

Lehetőség van a diákok felügyeletére hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken 14 órától, szerdán pedig 12 órától.

A beiratkozás az egész évre vonatkozik, az igénybevétel gyakoriságát a szülők előre határozzák meg. (beiratkozás minden tanév elején)

A tanulókra az óvodai dajkák vigyáznak, akik jól ismerik őket, hiszen napközben a csoportokban dolgoznak.

Amennyiben a diák a tanév közben érkezik az iskolába, beiratkozásra a szabad helyek függvényében van lehetőség. Kérjük, ebben az esetben forduljon az általános iskolai titkársághoz: primaire[@]lfb.hu!


Alsó tagozat:

Gyermekfelügyelet:

Minden nap 14 órától (szerdán 13 órától)működik, a beiratkozás az egész évre vonatkozik, az igénybevétel gyakoriságát a szülők előre határozzák meg. (beiratkozás minden tanév elején)

1. osztályban (CP): a gyermekfelügyelet ezen évfolyamon kötelezően magába foglalja a házi feladatok elkészítését, miután egy kicsit játszanak a diákok.

Tanulószoba:

2. (CE1) -5. (CM2) osztályos diákok részére, 14 órakor, a délutáni szünet után a tanulók csatlakoznak tanulószobai csoportjukhoz, és elkészítik házi feladataikat. Ez a foglakozás elősegíti, hogy megtanulják idejük beosztását, és egyre önállóbbá válnak a házi feladatok elkészítésében.

A diákokkal pedagógusok vagy megfelelő tapasztalattal rendelkező felnőttek foglalkoznak.

A beiratkozás az egész évre vonatkozik és a tanév elején kerül rá sor.

Év közbeni beiratkozásra itt is csak a szabad helyek függvényében van lehetőség. Kérjük, forduljon az általános iskolai titkársághoz: primaire[@]lfb.hu!