Óvoda:

Lehetőség van a diákok felügyeletére hétfőn, kedden, szerdán és csütörtökön 14 órától, pénteken pedig 13 órától.

A beiratkozás az egész évre vonatkozik, az igénybevétel gyakoriságát a szülők előre határozzák meg. (beiratkozás minden tanév elején)

A tanulókra az óvodai dajkák vigyáznak, akik jól ismerik őket, hiszen napközben a csoportokban dolgoznak.

Amennyiben a diák a tanév közben érkezik az iskolába, beiratkozásra a szabad helyek függvényében van lehetőség. Kérjük, ebben az esetben forduljon az általános iskolai titkársághoz: primaire[@]lfb.hu!


Alsó tagozat:

Gyermekfelügyelet:

Minden nap 14 órától (pénteken 13 órától) működik, a beiratkozás az egész évre vonatkozik, az igénybevétel gyakoriságát a szülők előre határozzák meg. (beiratkozás minden tanév elején)

Tanulószoba:

1. (CP) -5. (CM2) osztályos diákok részére, 14 órakor, a délutáni szünet után a tanulók csatlakoznak tanulószobai csoportjukhoz, és elkészítik házi feladataikat. Ez a foglakozás elősegíti, hogy megtanulják idejük beosztását, és egyre önállóbbá válnak a házi feladatok elkészítésében.

Francia nyelv specifikus tanulószoba 1. (CP) osztályosok részére: Házifeladat elkészítése szaktanárok felügyelete mellett. A foglalkozás azoknak a tanulóknak ajánlott, akiknek a francia nyelvtudása gyenge, vagy a család nem francia nyelvű, hogy otthon segíteni tudjanak a gyermeküknek.

A diákokkal pedagógusok vagy megfelelő tapasztalattal rendelkező felnőttek foglalkoznak.

A beiratkozás az egész évre vonatkozik és a tanév elején kerül rá sor.

Év közbeni beiratkozásra itt is csak a szabad helyek függvényében van lehetőség. Kérjük, forduljon az általános iskolai titkársághoz: primaire[@]lfb.hu!